Fidalgo

Frans | €€€
9,0 (310 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau lunch € 49,95

Fidalgo

Frans | €€€
9,0 (310 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau lunch € 49,95

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,95

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Fidalgo. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Fidalgo. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 49,95.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 49,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Fidalgo serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Fidalgo aan slechts € 49,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,95

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Fidalgo. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Fidalgo. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 59,95.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 59,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Fidalgo serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Fidalgo aan slechts € 59,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 310 mensen zeggen over Fidalgo

9.0 Gebaseerd op 310 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fijne culinaire avond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben een heel fijne avond gehad. Het eten is superlekker. Heel veel verschillende smaken. Omdat ik Bob was had ik de sapjes genomen. Ook dit was een fijne beleving. Eens wat anders dan de gewone frisdranken. Dit alles met een heel fijne bediening. Heel vriendelijk en aangenaam. Dit alles was dus zeker 5 sterren waard.

Hilde Peeters op 05 mei 2024
Geverifiëerd

"Lekker genieten"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Een professionele ontvangst en begeleiding van de gerechten. Lekkere bijpassende wijnen bij de smaakvolle gerechten die mooie presentatie en structuren hadden. Een prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar.
Wel een beetje jammer dat de stoffen tafelbekleding verdwenen is, dat zou de akoestiek ten goede komen.

Nina Van den bosch op 29 april 2024
Geverifiëerd

"Uitstekend"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Traditiegetrouw warme ontvangst. Smaakvolle lekkere gerechten, vriendelijke bediening. De alcoholvrije sapjes waren eveneens uitstekend.
Het was alweer een leuke avond ! Tot de volgende keer !

Luc op 27 april 2024
Geverifiëerd

"Fidalgo moeite waard"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer lekkere gerechten
Tijd tusssen gerechten was iets te lang

Peter Puyneers op 27 april 2024
Geverifiëerd

"Fine Dining"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Vriendelijke verwelkoming, correcte en vriendelijke bediening, lekkere smaakvolle gerechtjes, top chef. 3.5 voor sfeer / dat heeft te maken met de zaalakoestiek.

Dirk Theunis op 21 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tienen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fidalgo

Keuken: Frans

Restaurant Fidalgo waar klassiek en vernieuwing samengaan met rust en genot! Gevestigd te Tienen net buiten de ring, Fidalgo staat voor een intieme en cosy sfeer en de zekerheid dat u een uitstekend moment zult beleven in de deskundige handen van de chef.

Elk gerecht is uiterst wel doordracht en weerspiegelt het talent van de chef, die eenvoud hoog in het vaandel draagt maar een onberispelijke kwaliteit nastreeft. De kaart wordt elk seizoen vernieuwd. Iedere maand wordt er een nieuw menu bereid naargelang seizoen en aanbod.

De salon/rokersruimte van Restaurant Fidalgo geeft uit op de tuin waar u bij de eerste zonnestralen kunt tafelen in een oase van groen. Waar versheid en seizoen primeren, zorgt Fidalgo ervoor dat families, bedrijven en groepen zich meteen thuis voelen in een aangenaam rustgevend kader met de nadruk op gastronomie.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Tienen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden