Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Sans Cravate*

€ 65,-

5-gangen Michelin diner

Sans Cravate*

8,2 (17)

5-gangen Michelin diner € 65,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 65,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Sans Cravate* serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant Sans Cravate* aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 54,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Sans Cravate*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Michelin lunch .

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Sans Cravate*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 54,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Sans Cravate*

8.2
(17 reviews)
Eten
8.6
Service
8.2
Sfeer
7.8
Schrijf een review

1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

De bevestigde reservatie in het kader van deze restaurantweek werd zonder veel uitleg eenzijdig opgezegd .... echt beneden alle peil voor ethiek sans cravate!

Bert Niclaes op Gister

"Niet de indruk van een zaak met een ster"
7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

We werden goed ontvangen. We zaten meteen aan een tafeltje vlak aan de deur waardoor bij elke nieuwe klant een koude luchtstroom ons bereikte, in een zaak waar het al vrij kil was. We hadden meteen een rare indruk van de zaak: aan de wanden hingen krijtborden met daarop de suggestie voor de wijnen per glas, tussen 6 en 7 euro per glas. Dat associeer je meteen met een leuke bistro en niet met een sterrenzaak. Zeker indien we later op de avond mosselen met friet en een mixed grill zagen verschijnen een paar tafeltjes verder. Later begrepen we dat de eigenaar twee zaken runt: het restaurant Sans Cravate en een bistrobar Hubert. We zaten duidelijk in het bistrogedeelte.
De service was goed. De sommelier, een vlotte jonge vrouw, was uitsluitend Franstalig, waar wij ons niet meteen aan stoorden. De uitleg was degelijk en bondig. Het eten was helaas heel wat minder overtuigend. Bij het aperitief werden geen hapjes geserveerd, die moest je er bij bestellen aan minstens €15 per persoon. Dat deden we mooi niet. Geen van de vijf gangen leverden een wow-effect op. Het was zeker niet slecht, maar telkens was er één of meer ingrediënt dat het gerecht naar onze mening wat naar beneden trok. De fazant bijvoorbeeld werd geserveerd boven zuurkool, wat een onaangename zurige smaak opleverde. Jammer want de saus was heel smaakvol en romig. De kalfswang werd dan weer begeleid van een vrij zoute en wat taaie rauwe ham waardoor de delicate smaak van het wangetje wat verpest werd. Ook in het dessert, met peer en chocolade, zat een storende zure toets. Verder werd er in drie van de vijf gerechten paddenstoelen gebruikt. Iets te vaak dus.
Kortom, we hadden helemaal niet het gevoel in een restaurant te zijn met één Michelinster. We hadden eerder de indruk dat de keuken gerund werd door een talentvolle jonge chef; die nog wat zoekende is en nog iets te veel experimenteert.

Teddy op Gister

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk!

Sarah op 14 november 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Topadres zonder meer

FILIP BIGLER op 20 september 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Zeer lekker gegeten met correcte bediening!

joost vandekerckhove op 19 september 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Langestraat 159 8000 Brugge

Over Sans Cravate*

Een zaak met een ziel, dit is wat zij betrachten in het restaurant. ’Sans Cravate’ dat zijn zij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste producten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan. En de naam zegt het al, de gasten moeten zich thuis en ontspannen voelen. Creatief, hedendaags maar vooral persoonlijkheid in en naast het bord.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden