Nieuwe Restaurant Week 2022 editie met 50+ Michelin Sterren restaurants

Sans Cravate*

€ 54,-

4-gangen Michelin lunch

Sans Cravate*

Belgisch, Frans
8,0 (112 reviews)
75%

4-gangen Michelin lunch € 54,-

Reserveer een tafel
Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Sans Cravate*

Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 54,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Sans Cravate*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Sans Cravate*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 54,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 75,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Sans Cravate* serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant Sans Cravate* aan slechts € 75,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 112 mensen zeggen over Sans Cravate*

8.0 Gebaseerd op 112 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Sans Cravate "
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Fijne middag beleefd

Filip op 28 juni 2022
Geverifiëerd

"Goed"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Lekkere keuken , sommelier bijna onverstaanbaar en bij een glas wijn geen keuze laten. Zijn keuze was ook niet lekker en eerst proeven was er ook niet bij …

Elis op 22 juni 2022
Geverifiëerd

"verjaardagsetentje"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Eten was lekker, maar toch wat weinig, al zijn we geen grote eters. Kaasplankje stelde teleur. We dachten een toch wat neerbuigende houding te merken.

verjaardagskind op 19 juni 2022
Geverifiëerd

7.3 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 8

Terecht gekomen bij Sans Cravate via Dining with the Stars. Het eten was super, maar we voelden ons zeker niet welkom. We hadden het gevoel dat ze neerbuigend deden op het feit dat we door deze korting bij hen terecht gekomen waren.

Hretghir op 06 april 2022
Geverifiëerd

"Goed, sublieme wijnen"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Brugge stelt nooit teleur, al was dit niet het beste diningwiththestars restaurant die we gedaan hebben. Op zich een gebalanceerd menu, mooie presentatie, maar geen smaaksensatie. Na 5 gangen ook geen voldaan gevoel. Aangepaste wijnen absolute aanrader om erbij te nemen. Je kan de wijnen ook aan democratische prijze...

Lees hele review

Brugge stelt nooit teleur, al was dit niet het beste diningwiththestars restaurant die we gedaan hebben. Op zich een gebalanceerd menu, mooie presentatie, maar geen smaaksensatie. Na 5 gangen ook geen voldaan gevoel. Aangepaste wijnen absolute aanrader om erbij te nemen. Je kan de wijnen ook aan democratische prijzen kopen nadien in hun wijnbar. Drankenkaart bestaat niet, je bestelt en betaalt dus op goed gevoel :-)

Yasmine op 04 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Toon telefoonnummer

Over Sans Cravate*

Keuken: Belgisch, Frans

Een zaak met een ziel, dit is wat zij betrachten in het restaurant. ’Sans Cravate’ dat zijn zij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste producten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan. En de naam zegt het al, de gasten moeten zich thuis en ontspannen voelen. Creatief, hedendaags maar vooral persoonlijkheid in en naast het bord.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden