Knife fork icon red

Ardent

€ 34,-

3-gangen Rising Star lunch

Ardent

8,8 (92 reviews)

3-gangen Rising Star lunch € 34,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 34,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Ardent. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Ardent. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 34,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Ardent serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Ardent aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 92 mensen zeggen over Ardent

8.8
(92 reviews)
Eten
8.9
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker eten, rekening gehouden met gluten intolerantie, veel gangen, vlotte en eenvoudige bediening, modern kader

Vriendinnen duo op 16 maart 2020
Geverifiëerd

"tweede keer, mindere keer"
5.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 3

Met veel verwachting nog eens geboekt gezien de meevaller de eerste keer (topkeuken, en een leuke wijnformule aan 14€ voor ongeveer 4 glazen bij 3-gangenmenu). Nu was er het 4 gangenmenu. We werden vooraf gebeld omwille van de vele afzeggingen door Corona. Slechts 4 tafeltjes waren uiteindelijk bezet. De wijnformule...

Lees hele review

Met veel verwachting nog eens geboekt gezien de meevaller de eerste keer (topkeuken, en een leuke wijnformule aan 14€ voor ongeveer 4 glazen bij 3-gangenmenu). Nu was er het 4 gangenmenu. We werden vooraf gebeld omwille van de vele afzeggingen door Corona. Slechts 4 tafeltjes waren uiteindelijk bezet. De wijnformule was nu aan 24€. Eén glas bij het voorgerecht, het tussengerecht vis was een redelijk kleine portie maar het glas werd deels bij geschonken. Voor het vrij copieuze maar leuke hoofdgerecht werd overgeschakeld naar een spaanse rode wijn. We hadden bij het voorproeven aangegeven dat we die wijn niet erg konden apprecieren. Er werd geen alternatief voorgesteld en als straf werd er dus niet bijgeschonken. Misschien toch liever iets guller met de wijn dan met de (te overvloedige) uitleg die erbij gegeven wordt

marcel vercauteren op 14 maart 2020
Geverifiëerd

"Aanrader!"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekker gegeten in een gezellig kader met een uiterst aangename bediening. De porties mochten voor ons net iets groter en de dranken waren aan de dure kant, maar dat is natuurlijk redelijk standaard voor restaurants van deze kwaliteit. We komen zeker nog eens terug wanneer het menu gewijzigd is.

Tom Meskens op 12 maart 2020
Geverifiëerd

"Eten:gewoontjes"
6.7 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 7

Hoofderecht was uitstekend,rode wijn ook.Al het andere was beneden verwachting ,witte wijn matig goed.

Robert Vervloet op 12 maart 2020
Geverifiëerd

"Zondagmiddag lunch"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Ardent ligt op loopafstand voor ons....heel gevaarlijk, maar nu was het toch al een hele tijd geleden dat we hier waren
Hadden een 4-gangenlunch gereserveerd, maar toen we de extra gang zagen op het menu, gegrilde langoustines met kruidenboter en getoast brioche brood, konden we het niet laten ..... En daar hadden ...

Lees hele review

Ardent ligt op loopafstand voor ons....heel gevaarlijk, maar nu was het toch al een hele tijd geleden dat we hier waren
Hadden een 4-gangenlunch gereserveerd, maar toen we de extra gang zagen op het menu, gegrilde langoustines met kruidenboter en getoast brioche brood, konden we het niet laten ..... En daar hadden we geen spijt van! Met het bijhorende bestek heb ik het laatste stukje langoustine eruit gepeuzeld! Zaaaaalig!
Net zoals de rest van de gerechten, alles was perfect gebakken, smaken mooi in balans, bijzondere combinaties, kortom, helemaal af!!
Alleen het dessert kon me minder bekoren, maar dat lag puur aan mij: ben niet zo'n fan van broodpudding en groene appels ook niet...
De wijnen waren volgens mijn partner ook helemaal top en de sommelier wist er telkens een heel boeiend verhaaltje rond te vertellen
Tegen 4u rolden we het restaurant uit en dat was voor herhaling vatbaar op een zondagmiddag! Deze keer niet zo lang meer wachten op een volgend rendez-vous met Ardent

Small 87405a2126
Hilde Donckers op 10 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Dageraadplaats 3 2018 Antwerpen

Over Ardent

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich restaurant Ardent. Ardent staat voor vuur, passie. Passie voor (h)eerlijke, pure gerechten en respect voor lokale, seizoensgebonden producten. Chef Wouter Van Steenwinkel weet te verrassen met verfijnde Frans-Belgische burgerkeuken. Van de inspirerende amuses tot het kleurrijke assortiment huisbereide mignardises.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden