Restaurant Dôme*

€ 120,-

6-gangen Luxe (Michelin) Menu incl. aperitief en amuses

Restaurant Dôme*

9,0 (102 reviews)
96%

6-gangen Luxe (Michelin) Menu incl. aperitief en amuses € 120,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
6-gangen Luxe (Michelin) Menu incl. aperitief en amuses
€ 120,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert Restaurant Dôme* namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer nu en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Luxe menu incl. aperitief en amuses
€ 85,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Restaurant Dôme*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Luxe menu incl. aperitief en amuses.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant Dôme*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Luxe menu incl. aperitief en amuses aan slechts € 85,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 102 mensen zeggen over Restaurant Dôme*

9.0 Gebaseerd op 102 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten in een mooi kader !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een mooi kader

Karin Van Bellegem op 02 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekker eten in een zeer mooi kader. Zeer vriendelijk beleefd personeel. We willen terug!

Nikki De swert op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de eerste keer dit jaar over de landsgrens voor een hernieuwde kennismaking. Een prachtige locatie met luxe ambiance. Sinds 2017 nieuwe eigenaars, een Franse chef en een maître uit de Filipijnen. Kan vast verklappen dat ze me aangenaam hebben verrast.

Als aperitief een Riesling Grand Cru Engelberg 2016 van D...

Lees hele review

Voor de eerste keer dit jaar over de landsgrens voor een hernieuwde kennismaking. Een prachtige locatie met luxe ambiance. Sinds 2017 nieuwe eigenaars, een Franse chef en een maître uit de Filipijnen. Kan vast verklappen dat ze me aangenaam hebben verrast.

Als aperitief een Riesling Grand Cru Engelberg 2016 van Domaine Bechtold uit de Alsace die uitstekend beviel. Ernaast een tweetal hapjes. Carpaccio van zeebaars afgewerkt met piment d'espelette, lekker pikant. En een toastje van gebrande prei met roomkaas afgewerkt met forelkuit en zeste van limoen. Speciale smaken en prima textuur, heerlijk.

De trolley werd voorgereden, een mini wafel werd rijkelijk belegd met tartaar van rund. Een hapje met mooie volle smaken.

De amuse kwam in een klein schaaltje, Salade van gemarineerde venkel gekruid met kurkuma afgewerkt met toefje crème van kervel en gepofte zaden. Hoog op smaak met subtiele venkeltoets en pittige nasmaak, origineel.

De eerste begeleider werd beknopt gepresenteerd, Sancerre 2020 van François Crochet, een Sauvignon in verfijnde gebalanceerde stijl. In een grote schaal een strakke presentatie waarin de basis van het gerecht. Crème van witte bonen uit Paimpol met furikake en quenelle Kalix kaviaar. Aan tafel aangevuld met een salade van witte bonen aangemaakt met sappige kokkels, stukjes zeewier, bieslook en groene kruidenolie met Australische limoen. Wow, dat je van witte bonen zoiets lekkers kunt maken, respect. (9)

Uit de Corbières de La Bégou 2019 van Maxime Magnon, vol en complex maar tevens zeer verfijnd met aangename mineraliteit. Op een diep wit bord met brede gouden bies de basis van het gerecht. Zeewier met eromheen stukken gekookte paling en gebakken eekhoorntjesbrood afgedekt met een bruin geroosterde ravioli gevuld met een vloeibare eidooier. Aan tafel aangevuld met een heldere bouillon van eekhoorntjesbrood verrijkt met XO saus. Volle smaken die uitstekend samenvloeien waarbij de wijn helemaal tot zijn recht kwam, genieten. (9,25)

Voor bij het pièce rode Bordeaux Canon-Fronsac 2016 van Château Moulin Pey-Labrie, voornamelijk Merlot, boordevol zwart fruit met subtiele kruidigheid en een medium afdronk. Waarbij lams koteletjes van het Allaiton melk lam uit l’Aveyron gegrild op houtskool, waarbij geroosterde sucrine (little gem) waarop plakjes lardo gekruid met Espelette peper, aan tafel aangevuld met de eigen jus en Aligot (smeuïge aardappelpuree met heel veel jonge bergkaas op smaak gebracht met knoflook). Cuisson was top. De sappige kotelet had een volle verfijnde smaak, toppie. Erg leuk om kennis te maken met de Aligot. De wijn ging net ietsje over het lam heen, met kleine slokjes prima. (9,5)

Op de lepel een pre dessert. Een stukje Juliette, roodflora geitenkaas gekruid met rozemarijn en afgewerkt met aardappelkaantjes. Een originele smakencombinatie met prima textuur.

De dessertwijn was een Maury La Cerisaie 2019 van Domaine des Schistes, diepe kleur, vol cassis en bramenfruit, subtiel ronde en kruidige afdronk. Ernaast een klassieker, het chocolade taartje in drie lagen opgebouwd, een specialiteit van de chef. Als basis een chocolade crumble, waarop hazelnoot praliné met Maldon zout en een topping van 70% ganache. Hoog op smaak, gebalanceerd met prima textuur waarnaast de wijn keurig in balans was. (9,25)

Als afsluiter een viertal heerlijke friandises, met een top canelé en voortreffelijk gesuikerd fruit waarna nog twee halve Mirabelle de Nancy met bloemenblaadjes, top.

Bediening was uitstekend verzorgd op zeer correcte wijze.

Samengevat was het dik boven verwachting, originele gerechten in Franse stijl opgebouwd met top ingrediënten en begeleid door Franse klassiekers. Dit in een hele luxe ambiance met fijne bediening. Wij komen terug, bedankt.

Ad Wijgerde op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heerlijke ervaring!

Els Boeken op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke avond. Mooi menu. Attente en professionele service.

Liesbet Verbesselt op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Over Restaurant Dôme*

Keuken: Frans

Dôme is een gastronomisch restaurant, dat snel een Michelin-ster heeft verdiend en 16/20 heeft bereikt in de Gault & Millau gids.
De internationaal gewaardeerde locatie is 5 dagen per week geopend en biedt Franse gerechten met een moderne twist. Gediend onder het unieke en grandioze koepelplafond.
Warme en hartelijke gastvrijheid, aangevuld met een wijnkaart met met meer dan 350 wijnen van over de hele wereld.
Het restaurant is gevestigd in een van de mooiste gebouwen in de omgeving, gebouwd in 1893.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden