Nieuwe Restaurant Week 2022 editie met 50+ Michelin Sterren restaurants

De Kleine Colvenier

€ 40,-

3-gangen Rising Star lunch

De Kleine Colvenier

Frans
8,8 (74 reviews)
100%

3-gangen Rising Star lunch € 40,-

Reserveer een tafel
Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 40,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant De Kleine Colvenier. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant De Kleine Colvenier. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 40,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 55,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant De Kleine Colvenier serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant De Kleine Colvenier aan slechts € 55,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 74 mensen zeggen over De Kleine Colvenier

8.8 Gebaseerd op 74 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Mijn echtgenoot en ik hebben al verschillende keren gegeten in de Colvenier, maar het was de eerste keer dat we in de kleine Colvenier waren. Het is een gezellige omkadering, uiteraard veel kleiner, maar het eten was ook hier perfect (kan ook niet anders, het komt uit dezelfde keuken). Aperitief in de kelder is al...

Lees hele review

Mijn echtgenoot en ik hebben al verschillende keren gegeten in de Colvenier, maar het was de eerste keer dat we in de kleine Colvenier waren. Het is een gezellige omkadering, uiteraard veel kleiner, maar het eten was ook hier perfect (kan ook niet anders, het komt uit dezelfde keuken). Aperitief in de kelder is altijd leuk, de amuse bij het aperitief was heel lekker, vooral dan die moes van kweepeer. Een lekkere vissoep als voorgerecht en koekoek met gestoofde groentjes als hoofdgerecht. Ik ben geen dessertenmens, maar het dessert dat we kregen was OVERHEERLIJK, een perfecte combinatie tussen zoet speculaasijs (normaal geen fan van) en crumble met appel. Volgens mij waren die appeltjes licht gestoofd in rode wijn. Lang geleden dat ik zo een zalig dessert had. We waren alvast niet bedrogen voor 33 euro per persoon. Drank apart natuurlijk en niet goedkoop maar dat wisten we op voorhand. (als je de wijnkelder van dat restaurant ziet ... ) Een aan te raden adres !!!!!

Inge Pirlet op 25 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Gezellig interieur, vriendelijke bediening, lekker en goed bereid eten!

Monique op 21 november 2019
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

lekker, vriendelijke kok, personeel ook super beleefd

gerda de leeuw op 17 november 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 6

Het eten was heel lekker maar dat de goedkoopste fles wijn op de kaart 50 euro is, dat is er toch wel over

Inge Ghijs op 16 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Een heerlijke ervaring rijker. Dit eerlijk eten en drinken krijgt van mij zeker een Michelinster. Ook persoonlijk contact met chef en keuken geeft een meerwaarde aan dit restaurant. De kleine colvenier is zeker zo gezellig dan het restaurant ernaast. Ook de aperitief in de kelder paste bij de beleving. Als hobbykok krijgt deze zaak heel veel respect van mij.

peter VAN BERENDONCKS op 16 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Kleine Colvenier

Keuken: Frans

Patrick Van Herck, eigenaar en chef-kok van restaurant Huis De Colvenier, wilde iets bijzonders doen voor het 25-jarig bestaan van zijn restaurant. Daarom heeft hij De Kleine Colvenier geopend. Dit restaurant zit pal naast Huis De Colvenier en is meer casual. Het restaurant heeft mooie houten tafels en gemakkelijke stoelen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden