Knife fork icon red

De Kleine Colvenier

8,8 (74 reviews)
100%

Wat 74 mensen zeggen over De Kleine Colvenier

8.8
(74 reviews)
Eten
9.1
Service
8.8
Sfeer
8.6
100%
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Mijn echtgenoot en ik hebben al verschillende keren gegeten in de Colvenier, maar het was de eerste keer dat we in de kleine Colvenier waren. Het is een gezellige omkadering, uiteraard veel kleiner, maar het eten was ook hier perfect (kan ook niet anders, het komt uit dezelfde keuken). Aperitief in de kelder is al...

Lees hele review

Mijn echtgenoot en ik hebben al verschillende keren gegeten in de Colvenier, maar het was de eerste keer dat we in de kleine Colvenier waren. Het is een gezellige omkadering, uiteraard veel kleiner, maar het eten was ook hier perfect (kan ook niet anders, het komt uit dezelfde keuken). Aperitief in de kelder is altijd leuk, de amuse bij het aperitief was heel lekker, vooral dan die moes van kweepeer. Een lekkere vissoep als voorgerecht en koekoek met gestoofde groentjes als hoofdgerecht. Ik ben geen dessertenmens, maar het dessert dat we kregen was OVERHEERLIJK, een perfecte combinatie tussen zoet speculaasijs (normaal geen fan van) en crumble met appel. Volgens mij waren die appeltjes licht gestoofd in rode wijn. Lang geleden dat ik zo een zalig dessert had. We waren alvast niet bedrogen voor 33 euro per persoon. Drank apart natuurlijk en niet goedkoop maar dat wisten we op voorhand. (als je de wijnkelder van dat restaurant ziet ... ) Een aan te raden adres !!!!!

Inge Pirlet op 25 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Gezellig interieur, vriendelijke bediening, lekker en goed bereid eten!

Monique op 21 november 2019
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

lekker, vriendelijke kok, personeel ook super beleefd

gerda de leeuw op 17 november 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 6

Het eten was heel lekker maar dat de goedkoopste fles wijn op de kaart 50 euro is, dat is er toch wel over

Inge Ghijs op 16 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Een heerlijke ervaring rijker. Dit eerlijk eten en drinken krijgt van mij zeker een Michelinster. Ook persoonlijk contact met chef en keuken geeft een meerwaarde aan dit restaurant. De kleine colvenier is zeker zo gezellig dan het restaurant ernaast. Ook de aperitief in de kelder paste bij de beleving. Als hobbykok krijgt deze zaak heel veel respect van mij.

peter VAN BERENDONCKS op 16 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Sint Antoniusstraat 6 2000 Antwerpen

Over De Kleine Colvenier

Patrick Van Herck, eigenaar en chef-kok van restaurant Huis De Colvenier, wilde iets bijzonders doen voor het 25-jarig bestaan van zijn restaurant. Daarom heeft hij De Kleine Colvenier geopend. Dit restaurant zit pal naast Huis De Colvenier en is meer casual. Het restaurant heeft mooie houten tafels en gemakkelijke stoelen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden