Knife fork icon red

Cena

€ 39,-

3-gangen Rising Star diner

Cena

8,7 (330 reviews)

3-gangen Rising Star diner € 39,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Cena serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Cena aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 330 mensen zeggen over Cena

8.7
(330 reviews)
Eten
9.3
Service
8.4
Sfeer
8.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij genoten ontzettend van deze inventieve gerechten ! een ware sensatie van buitengewone smaakcombinaties... subliem !

Anne Van Damme op 29 november 2019
Geverifiëerd

5.0 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 4

Proficiat aan de kok, lekker gegeten. Over de bediening valt het één en het ander te zeggen. Mannelijke bediening, super vriendelijk, correct en beleefd de dame daarentegen :( Zij was redelijk chaotisch, Een all in menu met aangepaste wijnen kon enkel als het hele gezelschap dit nam ???? Het eten tot daar aan toe,...

Lees hele review

Proficiat aan de kok, lekker gegeten. Over de bediening valt het één en het ander te zeggen. Mannelijke bediening, super vriendelijk, correct en beleefd de dame daarentegen :( Zij was redelijk chaotisch, Een all in menu met aangepaste wijnen kon enkel als het hele gezelschap dit nam ???? Het eten tot daar aan toe, maar, wij duiden een BOB aan aan tafel, dus geen aangepaste wijnen, want anders zou mijn water zoveel hebben gekost als de inbegrepen coctail en wijn. Er werd om een extra kaas dessert gevraagd, dit voor het zoete dessert, tot driemaal toe hebben we moeten zeggen dat de kaas voor het zoet diende geserveerd te worden.
Voor het eten reserveren wij direct terug, maar voor de bediening passen wij, dit was niet relaxed zoals het hoort te zijn, vandaar ook een gemiddelde score :(

Nancy van den Broek op 25 november 2019
Geverifiëerd

6.3 Keuken 9 | Service 5 | Sfeer 5

Erg lekker gegeten. Mooi opgemaakte borden. De menukaart is zeer beperkt en ook nog eens onduidelijk. Wij konden kiezen uit 3,4 of 5 gangen met maar 1 hoofdgerecht. Het hoofdgerecht was die avond everzwijn. Eigenlijk wilden we ook kunnen kiezen uit de verschillende voorgerechten voor het 3 gangen menu maar dat bleek...

Lees hele review

Erg lekker gegeten. Mooi opgemaakte borden. De menukaart is zeer beperkt en ook nog eens onduidelijk. Wij konden kiezen uit 3,4 of 5 gangen met maar 1 hoofdgerecht. Het hoofdgerecht was die avond everzwijn. Eigenlijk wilden we ook kunnen kiezen uit de verschillende voorgerechten voor het 3 gangen menu maar dat bleek ingewikkeld dus kozen we voor een 4 gangen menu wat ook weer een aanzienlijke prijsverhoging gaf. Voor mensen die niet van wild houden was het na aandringen, toch mogelijk om een ander en dus vis hoofdgerecht te krijgen. De bediening en communicatie liet te wensen over, zeker voor een restaurant uit die prijsklasse zou de service beter kunnen.
Ondanks die communicatie problemen was het dan weer wel genieten van alle gerechten.

Gerry op 23 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Beste,
Wij hebben genoten. Lekker eten , vriendelijke bediening.
Zeker herhaald waard .

Groetjes
Daiva&Wim Pelgrims

Daiva Riaubaite op 17 november 2019
Geverifiëerd

"Hemels"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een hemelse beleving! Zeer fijne smaken van a tot z. Culinaire beleving, aangename vriendelijke bediening

Jimmy op 19 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Door Verstraeteplaats 4 2018 Antwerpen

Over Cena

Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden