Knife fork icon red

Brasserie Marie

€ 29,95

3-gangen Chef's diner

Brasserie Marie

8,7 (123 reviews)

3-gangen Chef's diner € 29,95

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Brasserie Marie serveert een 3-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Brasserie Marie aan slechts € 29,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 24,95

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Brasserie Marie. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Brasserie Marie. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 24,95.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 123 mensen zeggen over Brasserie Marie

8.7
(123 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"interessant"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

menu restaurant week - ruime keuze binnen menu - goed en overvloedig gegeten - huiswijn (merlot) viel mij echter tegen - wegens werkzaamheden te laat aangekomen - om 20.00 u. einde maaltijd en nog koffie besteld - werden gevraagd om deze in salon te nuttigen omdat andere mensen wachten op tafel (nooit eerder meegema...

Lees hele review

menu restaurant week - ruime keuze binnen menu - goed en overvloedig gegeten - huiswijn (merlot) viel mij echter tegen - wegens werkzaamheden te laat aangekomen - om 20.00 u. einde maaltijd en nog koffie besteld - werden gevraagd om deze in salon te nuttigen omdat andere mensen wachten op tafel (nooit eerder meegemaakt)! werden naar salon geleid en daar blijkbaar min of meer vergeten. zeer lang moeten wachten op koffie. slechte zetels en allesbehalve gezellige plaats. Jammer!

Francis Frans op 01 december 2018

"TOP avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was weeral TOP n
Niets op aan te merken SUPER

Vlemincx Greet op 29 juni 2018

"een pareltje aan het water"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Ondanks het wegvallen van 3 personeelsleden die avond werden wij vlot bediend. Vooral de desserten zullen lang in ons geheugen blijven maar uiteraard komen we hier graag voor terug. De wegbeschrijving (door de wegeniswerken) was heel duidelijk.
Hopelijk komt er snel een einde aan de moeilijke bereikbaarheid en kan dit dynamische team terug op volle toeren meedraaien.

marcel vercauteren op 11 juni 2018

"Even de weg kwijt"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuke bediening, decor en het was lekker

Guy toelen op 04 juni 2018

"Ontgoocheld"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Vorige keer hadden we een fijne avond gehad bij Brasserie Marie. Alles was naar wens, dus terug gereserveerd. Op de website stond vermeld dat er een vierde gang (gratis) geserveerd werd. Dit was niet het geval. Men heeft ons verteld dat dat een vergissing was en men zou dit vervangen door een betere/grotere amuse ma...

Lees hele review

Vorige keer hadden we een fijne avond gehad bij Brasserie Marie. Alles was naar wens, dus terug gereserveerd. Op de website stond vermeld dat er een vierde gang (gratis) geserveerd werd. Dit was niet het geval. Men heeft ons verteld dat dat een vergissing was en men zou dit vervangen door een betere/grotere amuse maar op alle tafels werden dezelfde amuses geserveerd. Het kan best "een fout" zijn maar waarom wordt dit niet gecommuniceerd na het plaatsen van de reservatie?!
Warboel: personeel was van goede wil maar iedereen bediende iedere tafel waardoor men steeds moest herhalen "hebben we reeds besteld" en het brood voor onze tafel vergeten werd. Vlotter verloop indien de garçons met vaste tafels werken en op de hoogte zijn van het verloop.
Een derde keer???

Cleman op 04 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Grobbendonk e.o.

Herentalse Steenweg 63 2280 Grobbendonk

Over Brasserie Marie

Brasserie Marie is gelegen in Grobbendonk. De ruime parking is vlak naast het gebouw en de kaarsen verlichten uw pad naar de ingang. Op zeer korte tijd is deze brasserie "the place to be" geworden van de streek. Niet enkel de exquise keuken, maar ook het prachtige interieur zullen uw bezoek aan Brasserie Marie memorabel maken.

Steeds verse orchideeën in het restaurant, een glimlach bij binnenkomst, zicht op het Albertkanaal. U bent hier zeker welkom, te voet, met de fiets, met de wagen of zelfs met de boot.

In het restaurant staat een groot homarium waardoor er altijd verse aanvoer is van verse kreeft en oesters.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Grobbendonk e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden