Knife fork icon red

Brasserie Marie

€ 29,95

3-gangen Chef's diner

Brasserie Marie

8,7 (123 reviews)

3-gangen Chef's diner € 29,95

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Brasserie Marie serveert een 3-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Brasserie Marie aan slechts € 29,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 24,95

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Brasserie Marie. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Brasserie Marie. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 24,95.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 123 mensen zeggen over Brasserie Marie

8.7
(123 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"prijs kwaliteit zeer goed "
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

we hebben lekker gegeten, vriendelijke bediening, mooi zicht op het Albertkanaal,
de kreeft was super lekker, een aanrader ! wij gaan zeker nog eens terug voor de kreeftenmenu !

wyckmans Frieda op 01 juni 2019

"Het was aangenaam en lekker"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Het was Oke. Best aangenaam op het terras met zicht op het kanaal. Het eten was lekker en meer dan voldoende. Alleen de hapjes bij het aperitief vonden wij wat miniem. Ook bij het binnenkomen hebben wij een hele tijd moeten wachten alvorens wij een plaats toegewezen kregen niettegenstaande het feit dat de vrouweli...

Lees hele review

Het was Oke. Best aangenaam op het terras met zicht op het kanaal. Het eten was lekker en meer dan voldoende. Alleen de hapjes bij het aperitief vonden wij wat miniem. Ook bij het binnenkomen hebben wij een hele tijd moeten wachten alvorens wij een plaats toegewezen kregen niettegenstaande het feit dat de vrouwelijke serveerster er verscheidene keren gepasseerd is en geen enkel woord tegen ons gezegd heeft

Monique dingenen op 01 juni 2019

"Super lekker eten bij Brasserie Marie"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

De ontvangst heel goed het eten super lekker, de bediening vriendelijk, het was er gezellig vertoeven, we komen zeker en vast nog eens langs en we brengen onze vriendenkring op de hoogte om eens bij Brasserie Marie te gaan eten.

Rosette op 01 juni 2019

"Leuke brasserie"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Mooi gelegen Brasserie Lekker gegeten en zeker meer dan genoeg. Eerlijke prijs. Enkel het interieur en vooral de schilderijen waren niet ons ding

Paul verhaegen op 30 mei 2019

8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten was heel lekker en zeker voldoende. Van de hapjes tot het dessert was alles heel smaakvol en mooi opgediend met oog voor detail. De bediening was heel verzorgd en attent. Alles werd goed opgevolgd.

Hilde op 25 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Grobbendonk e.o.

Herentalse Steenweg 63 2280 Grobbendonk

Over Brasserie Marie

Brasserie Marie is gelegen in Grobbendonk. De ruime parking is vlak naast het gebouw en de kaarsen verlichten uw pad naar de ingang. Op zeer korte tijd is deze brasserie "the place to be" geworden van de streek. Niet enkel de exquise keuken, maar ook het prachtige interieur zullen uw bezoek aan Brasserie Marie memorabel maken.

Steeds verse orchideeën in het restaurant, een glimlach bij binnenkomst, zicht op het Albertkanaal. U bent hier zeker welkom, te voet, met de fiets, met de wagen of zelfs met de boot.

In het restaurant staat een groot homarium waardoor er altijd verse aanvoer is van verse kreeft en oesters.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Grobbendonk e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden