Knife fork icon red

Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot

€ 29,95

3-gangen Chef's menu

Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot

9,0 (392 reviews)

3-gangen Chef's menu € 29,95

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's menu
€ 29,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot serveert een 3-gangen Chef's menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's menu bij restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot aan slechts € 29,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 392 mensen zeggen over Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot

9.0
(392 reviews)
Eten
9.1
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk menu in een gezellig kader.. Genoten!

Ellebel op 19 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ons gezelschap was zeer tevreden. Wij hadden een gezellige namidag...top keuken

RONALD DE KEUSTER op 01 februari 2020
Geverifiëerd

"Pure gerechten, prachtige wijnen!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Le petit cuistot...de kleine kok....misschien wel niet al te groot in lichaamslengte, maar des te groter in de keuken en in de bediening. Mooie, uitgepuurde gerechten waarbij het product centraal staat. Wie een voorgerecht creëert met elk deel van de prei en die deze onderschatte groente op verschillende manieren (g...

Lees hele review

Le petit cuistot...de kleine kok....misschien wel niet al te groot in lichaamslengte, maar des te groter in de keuken en in de bediening. Mooie, uitgepuurde gerechten waarbij het product centraal staat. Wie een voorgerecht creëert met elk deel van de prei en die deze onderschatte groente op verschillende manieren (gegrild, als saus en als granité) harmonieus tot zijn recht laat komen, geeft blijk van klasse. Het zoutvaatje had hier naar mijn mening wat meer gebruikt mogen worden, maar dat is subjectief natuurlijk.
Kabeljauw vergezeld van schorseneer, karnemelk en oester waren de basisingrediënten voor een tussengerecht met een perfecte balans tussen ziltigheid, aciditeit en zoetheid. Zeer smaakvol!
Het hoofdgerecht op basis van longhaas, spruiten en shitake was naar mijn bescheiden mening te eentonig. Alle producten werden mooi bereid en perfect gegaard, maar de focus hier lag teveel op het gegrilde dat leidde tot een hoog bitterheidsgehalte van dit gerecht. Ik hou van bitterheid in gerechten, begrijp me niet verkeerd, maar counter dit met fraicheur en aciditeit om het geheel interessant te houden!
Afsluiten deden wij met een prachtig dessert op basis van chocolade, tijm, gedroogde appelsien en....OMG.... ijs van aardpeer. Hail to the chef!!! In 1 woord..perfectie!
Alsook mijn hail to the som en gastvrouw! Mijn allergrootste dankuwel voor het samenstellen van zo'n interessante wijnkaart! Voor ieder wat wils in verschillende prijsklasses en vooral van topkwaliteit (Nicolas Joly, Johannes Geil, Philipp Wittmann,...) binnen hun range.Echt mooi om te zien dat hier zoveel aandacht wordt aan besteedt zodat we ons niet blauw moeten betalen aan wijn en water (3,5 euro per persoon voor de ganse maaltijd). Hier kan nog menig (top)resto Iets van leren.
Het mag duidelijk zijn dat het plaatje klopt. Wij hebben er van genoten en zeker tot binnenkort. Top!

Tijs Loenders op 17 januari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Topadres!

Joost86 op 26 november 2019
Geverifiëerd

"vernieuwend"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

genoten van het diner. mooi gepresenteerd, vernieuwende smaken.

Marc Vanderheyden op 24 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.

Antwerpsestraat 146 2500 Lier

Over Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot

Gezellig en vooral lekker tafelen in een relaxt kader met een 'no nonsense' karakter. Dat is waar Nils en Annelies van Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot voor staan. Hun team wordt perfect aangevuld door Willem, sommelier van dienst. Samen willen ze de gasten laten genieten van eerlijk & lekker eten, verrassende wijnen en een spontane, gemoedelijke bediening. Hier geen ingewikkelde gerechten maar pure eenvoud die alle smaken ideaal tot zijn recht doen komen. Bij mooi en warm weer is het gezellig tafelen op het terras. Want wat is er in de zomer beter dan heerlijk genieten van de zon met een glas wijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lier e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden