Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Pastorale**

€ 82,50

5-gangen Michelin diner

De Pastorale**

9,9 (1202)

5-gangen Michelin diner € 82,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 82,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant De Pastorale** serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant De Pastorale** aan slechts € 82,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 67,50

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant De Pastorale**. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant De Pastorale**. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 67,50.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Pastorale**

9.9
(1202 reviews)
Eten
9.9
Service
10.0
Sfeer
9.9
Schrijf een review

"Top restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enorm lekker gegeten en super vriendelijk personeel.

Anneleen Verlinden op Gister

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons direct op ons gemak in een prachtig interieur. Het personeel doet hun werk met passie en dat zie je en voel je. En dan kwamen de hapjes, de gerechten, desserts, wijnen,... het is in 1 woord FANTASTISCH! Dikke proficiat voor de chef en zijn team! Doe zo verder...

Marceline Spileers op Gister

6.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 6

Tussengerecht en hoofdgerecht waren ondermaats

Luc D'Hondt op 16 november 2019

"(H)eerlijke smaken, vlotte bediening = gezellig tafelen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was verrukkelijk. Veel verschillende, aparte en eerlijke smaken, (niet van alles bij elkaar geklutst) zodat je de producten kunt herkennen en proeven. Verder een lieve en vlotte bediening. Dit samen geeft dus een gezellig en (h)eerlijk etentje. Zijn prijs waard.

Bruun op 16 november 2019

"de pastorale"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was onze eerste maal in een sterrenrestaurant. De ontvangst was hartelijk we werden naar onze tafel begeleid. de aperitief met fingerfood was heerlijk . het was een zeer mooie samengestelde menu , de smaken waren zeer uitgesproken en aanwezig van de ingredienten . zeer goede service . Kortom het was een zeer aangename ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Sven Mewis op 14 november 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.

Laarstraat 22 2840 Rumst-Reet

Over De Pastorale**

Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werdt. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden