Knife fork icon red

Huis de Colvenier

8,0 (286 reviews)
88%

Wat 286 mensen zeggen over Huis de Colvenier

8.0
(286 reviews)
Eten
8.2
Service
8.1
Sfeer
7.8
88%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top adres, top chef, vriendelijke bediening. Aanrader!

Sabine & Jim op 24 oktober 2020
Geverifiëerd

"Enorm teleurstellend"
4.7 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 5

We hadden ons restaurantbeziek anders voorgesteld zeker omdat dit restautznt toch al een hele tijd een vaste waarde is in Antwerpen. We bestelden alle 4 een gin tonic en deze 4 glazen werden tesamen voor mijn bord 'gesmeten'. We moesten de glazen zelf doorgeven. Na 2 minuten kwamen plots de flesjes. Deze werden ook ...

Lees hele review

We hadden ons restaurantbeziek anders voorgesteld zeker omdat dit restautznt toch al een hele tijd een vaste waarde is in Antwerpen. We bestelden alle 4 een gin tonic en deze 4 glazen werden tesamen voor mijn bord 'gesmeten'. We moesten de glazen zelf doorgeven. Na 2 minuten kwamen plots de flesjes. Deze werden ook gewoon op tafel gezet.
We kregen excuses omdat ze personeelstekort hadden en daardoor ook de kelder niet konden gebruiken voor het aperitief. Het personeel bediende ons niet zoals dat hoort, veel te bruusk, alles moest snel snel gaan, armen boven ons bord, ontblote oksels...een enorme tegenvaller. De gerechten waren niet verfijnd. Jammer want we keken uit naar een culinaire verwennerij.

An Herrygers op 19 oktober 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Aangename wijnkelder voor het aperitief, geen info over menu wat ons geserveerd werd enkel na navraag ,goede portie’s en warm geserveerd, iets te lange wachttijden tussen de verschillende gerechten.

Small 96b9d118c3 Small f1228117b1
Martine Breugelmans op 18 oktober 2020
Geverifiëerd

"Zeer goed"
7.0 Keuken 9 | Service 5 | Sfeer 7

Lekker gegeten,wel wat te lang moeten wachten tussen de gangen in

Philippe Carnewal op 18 oktober 2020
Geverifiëerd

"Uitstekend "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Iets te lange tijd tissen de grechten.

Pieter Claeys op 17 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Sint Antoniusstraat 8 2000 Antwerpen

Over Huis de Colvenier

Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden