Knife fork icon red

Huis de Colvenier

€ 33,-

3-gangen Chef's diner

Huis de Colvenier

8,0 (264 reviews)

3-gangen Chef's diner € 33,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 33,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Huis de Colvenier serveert een 3-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Huis de Colvenier aan slechts € 33,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 28,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Huis de Colvenier. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Huis de Colvenier. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 28,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 264 mensen zeggen over Huis de Colvenier

8.0
(264 reviews)
Eten
8.2
Service
8.1
Sfeer
7.8
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer lekkere en verzorgde gerechten. Voor mij persoonlijk te grote porties...

eric De Wint op 27 april 2020
Geverifiëerd

"Gemengde gevoelens "
7.3 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 7

Met gemengde gevoelens buiten gegaan. Het eten was heel lekker. Het concept van een aperitief in de wijnkelder is ook leuk. Maar we moesten 1,5 u wachten op onze eerste gerecht. De chef heeft dan wel als compensatie een extra grote portie van het voorgerecht gegeven. Uiteindelijk hebben we de avond afgesloten met 4 ...

Lees hele review

Met gemengde gevoelens buiten gegaan. Het eten was heel lekker. Het concept van een aperitief in de wijnkelder is ook leuk. Maar we moesten 1,5 u wachten op onze eerste gerecht. De chef heeft dan wel als compensatie een extra grote portie van het voorgerecht gegeven. Uiteindelijk hebben we de avond afgesloten met 4 gerechten terwijl we een 5-gangen menu hebben besteld. Kortom: zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening, teleurgesteld in de organisatie.

Tom Berghmans op 14 maart 2020
Geverifiëerd

"Rising Star lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit restaurant verdient zeker een ster!
Als er rekening wordt gehouden met eten,service,interieur,prijs,...evenaart dit restaurant bepaalde sterrenzaken.
De lunch werd door ons hele gezelschap ten zeerste geapprecieerd.

Hugo op 13 maart 2020
Geverifiëerd

"Huis de Colvenier is top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij werden met 4 ontvangen in de sfeervolle wijnkelder voor het aperitief (een belevenis). Het oude pand is sfeervol gerestaureerd en straalt de grandeur uit van weleer. Personeel en chef bedienden ons op een gemoedelijke doch zeer correcte wijze. De gerechten (5 gangen verassingsmenu) waren topniveau. Echt een avondje genieten !!

Hubert Vekemans op 13 maart 2020
Geverifiëerd

6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Lekker eten maar zeker geen sterniveau...
Service zelfs randje onvriendelijk...

Niels op 08 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Sint Antoniusstraat 8 2000 Antwerpen

Over Huis de Colvenier

Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden