Huis de Colvenier

Frans | €€€
8,2 (370 reviews)
87% aanbevolen

4-gangen Luxe menu € 85,-

Huis de Colvenier

Frans | €€€
8,2 (370 reviews)
87% aanbevolen

4-gangen Luxe menu € 85,-

Restaurant Week
4-gangen Luxe menu
€ 85,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert Huis de Colvenier namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer nu en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 65,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Huis de Colvenier. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Huis de Colvenier. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 65,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 65,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Huis de Colvenier serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Huis de Colvenier aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier

8.2 Gebaseerd op 370 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"eerste ervaring, niet voor herhaling vatbaar"
5.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 5

Het eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijden...

Lees hele review

Het eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijdens de restaurantweek, compenseren door er ergens anders 10euro bij te rekenen. Die indruk gaf het. Anders maak je toch u afrekening zwart op wit met de detailprijs, liefst elektronisch. Zodat je weet dat iedereen dezelfde prijs betaalt. Het lange wachten tussen sommige gerechten was niet zo aangenaam. We moesten wachten tot er een tafel van 5 klaar was met hun hoofdgerecht alvorens ze het nagerecht opdienden. Met 2 ben je doorgaans sneller klaar met eten dan een grote tafel. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Ellen Wuyts op 03 december 2023
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit restaurant behoort zonder meer tot de top van Antwerpen
En niets is te veel als je iets vraagt 👍👍👍

Walter Reyers op 23 september 2023
Geverifiëerd

"Met vrienden "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was top ,Zoals altijd

Daniella Neyt op 17 september 2023
Geverifiëerd

"Dinner ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer lekker gegeten

LUTGARD op 16 september 2023
Geverifiëerd

"Wat bedoelen jullie hierfmee?"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was voortreffelijk, de bediening top, en we hebben gezellig gekeuveld met onze buren aan tafel

Simone De Smet op 07 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Huis de Colvenier

Keuken: Frans

Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden