Restaurant Week
3-gangen Chef's menu incl. koffie of thee
€ 53,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Barrel serveert een 3-gangen Chef's menu incl. koffie of thee tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's menu incl. koffie of thee bij restaurant Restaurant Barrel aan slechts € 53,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 49 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een vriendelijke en spontane ontvangst! En dit gevoel van hartelijkheid bleef de hele avond duren. De gerechten waren top van smaken en presentatie.De wijnen zeer lekker gekozen. Bedankt voor de fijne avond!!!
Daisy en Jeroen, jullie slagen er telkens in om fantastisch mooie schilderijtjes op het bord te dresseren. 5 gangen met aangepaste wijnen en een geweldige ervaring. Jullie zijn toppers, doe zo verder
zondag etentje voor de resto week bij maison thirion; Het was subliem!!! Zeker een aanrader. Bedankt
Fijne keuken met lekkere aangepaste wijnen. Mooie presentatie en vriendelijke mensen.
het was al wat geleden dat we nog naar Maison Thirion waren geweest ,en het verwonderd ons toch iedere maal hoe de chef zulke lekkere gerechten op ons bord tovert,zeer goed geholpen door mevrouw die de prima bediening met een lach uitvoert, terwijl je in een rustig kader dineert.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.