Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.
Restaurant Week
Uniek & exclusief 5-gangen kreeftmenu
€ 99,-
Voor de verlenging van Dining with the Stars biedt sterrenrestaurant 't Korennaer* een uniek en exclusief menu aan met kreeft in de hoofdrol, wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?
Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. 't Korennaer* serveert een 5-gangen kreeftmenu aan slechts € 99,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag. Ook bestaat het restaurant dit jaar 25 jaar!
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en ga zelf proeven waarom 't Korennaer* de Michelinster heeft verdiend.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Onderstaand het menu die 't Korennaer* verzorgd;
1. Welcome 3 x exquise hapjes
- Flan zee-egel – gerookte Oosterschelde paling
- Libanese zomersla – zaatar – lime – couscous – mint – lam
- Graved lax – schelvis – wasabi – pickled ginger
2. Kreeft
Avocado – komkommer – huatacay – Peruviaanse tijgermelk
Extra Kaviaar Royal Belgian Osietra 100% Bio 5 gram + 12,5 euro
3. Kreeft
Heerlijke bouillabaise met Kreeft – zeevruchten – petit legumes – rouille
4. Surf & Turf
Kreeft & gele scharrelkip uit de Gers BIO – bitchotan – zomer groentjes – hazelnoot
5. Sweet delight
Baba – abrikoos – citroenverbena
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwkerken e.o.
Over 't Korennaer*
Restaurant 't Korennaer* is gelegen in Nieuwkerken.
Chefkok Edwin Van Goethem is een oud-leerling van de hotelschool in Koksijde. Hij heeft stage gelopen bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. Hij volgt nog regelmatig stages om op de hoogte te blijven van wat zich in de gastronomische wereld afspeelt.
De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Miso, sesam, dashi, wasabi en yuzu brengen daarin een meerwaarde.
Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Niet te vergeten alles wat uit zijn eigen dorp komt. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds enige tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck.
En zelfs voor ingrediënten als olijfolie en kruiden doet Edwin beroep op de beste leveranciers!
Het is duidelijk dat Edwins inspanningen vruchten afwerpen. Voor het 7de jaar op rij verdiende zijn gastronomisch restaurant namelijk een mooie 16/20 in de toonaangevende gids van Gault&Millau. Ook in de wereldbekende Michelingids heeft 't Korennaer 1* vermelding en dat voor het tweede jaar.