Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 75,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant 't Korennaer*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Michelin lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant 't Korennaer*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 75,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 89,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant 't Korennaer* serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant 't Korennaer* aan slechts € 89,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERPlattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwkerken e.o.
Over 't Korennaer*
Restaurant 't Korennaer* is gelegen in Nieuwkerken.
Chefkok Edwin Van Goethem is een oud-leerling van de hotelschool in Koksijde. Hij heeft stage gelopen bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. Hij volgt nog regelmatig stages om op de hoogte te blijven van wat zich in de gastronomische wereld afspeelt.
De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Miso, sesam, dashi, wasabi en yuzu brengen daarin een meerwaarde.
Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Niet te vergeten alles wat uit zijn eigen dorp komt. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds enige tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck.
En zelfs voor ingrediënten als olijfolie en kruiden doet Edwin beroep op de beste leveranciers!
Het is duidelijk dat Edwins inspanningen vruchten afwerpen. Voor het 7de jaar op rij verdiende zijn gastronomisch restaurant namelijk een mooie 16/20 in de toonaangevende gids van Gault&Millau. Ook in de wereldbekende Michelingids heeft 't Korennaer 1* vermelding en dat voor het tweede jaar.