Osteria Michele Leuven

€ 34,-

3-gangen Chef's lunch

Osteria Michele Leuven

7,9 (96 reviews)

3-gangen Chef's lunch € 34,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 34,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Osteria Michele Leuven. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Osteria Michele Leuven. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 34,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Osteria Michele Leuven serveert een 3-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Osteria Michele Leuven aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 96 mensen zeggen over Osteria Michele Leuven

7.9 Gebaseerd op 96 reviews. 55% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Wat een massa zout,onsmakelijk en superongezond!!!

Gerald en Janssens op Gister
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Prijs kwaliteit niet in verhouding

SM op 04 december 2021
Geverifiëerd

"Schandalig"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

De halve sterren en dit commentaar enkel omdat het anders niet geregistreerd wordt !

Marina op 27 november 2021
Geverifiëerd

7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Hapjes ( olijfjes zonder prikkertjes) bij aperitief>>> maar povertjes
De voordeur onderhouden>>>> staat altijd op een kier en het tocht dus vooraan

Phara op 21 november 2021
Geverifiëerd

3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

We kozen dit restaurant om een bijzondere verjaardag te vieren van mijn vrouw en nodigden hiervoor onze 2 kinderen met hun partners uit om eens mee te kunnen genieten van een 5-gangen fijnproeversmenu. Ons bezoek aan deze zaak was echter een totale afknapper. We werden om 20u30 verwacht (vroeger gevraagd, maar niet ...

Lees hele review

We kozen dit restaurant om een bijzondere verjaardag te vieren van mijn vrouw en nodigden hiervoor onze 2 kinderen met hun partners uit om eens mee te kunnen genieten van een 5-gangen fijnproeversmenu. Ons bezoek aan deze zaak was echter een totale afknapper. We werden om 20u30 verwacht (vroeger gevraagd, maar niet toegelaten 'omwille van het concept' van het 'Rising Star menu'), maar pas na 21u kwam er iemand aan onze tafel om de drank op te nemen. De keuze voor de gerechtjes werd pas na 21u30 opgenomen. Iets daarna kwam de ober terug met de melding dat het 'onmogelijk was om zo laat nog een 5-gangen diner' klaar te maken (???). We moesten ons beperken tot 2 gerechten per persoon. Maar als we die gerechten van de menukaart zouden nemen, dan zou ons dat evenveel gekost hebben als het volledige 5-gangen diner. Weg sfeer! Aangezien we met ons gezelschap zo laat nergens anders meer terecht konden, hebben we uiteindelijk - met protest - neergelegd de feiten. Uiteindelijk zijn ze ons wel nog wat tegemoetgekomen met gratis wijn (1,5 glas pp). De gerechtjes die we uiteindelijk kregen waren wel OK, maar dit was totaal niet waarvoor we ons ingeschreven hadden: het hele concept van 'Dining with the Stars' was volledig weg. Wij hadden achteraf een overtuigd gevoel dat deze zaak de actie DwtS misbruikt om volk te lokken maar dan ter plaatse de gasten verplicht om het volledig anders in te vullen. Eén advies: ga evt. naar dit restaurant om gewoon enkele gerechtjes te eten, maar zeker niet in het kader van 'Dining with the Stars' om een verfijnd 5-gangenmenu te kunnen proeven. De organisatie in deze zaak is erg chaotisch: eerder een 'Falling Star'!

Jan Annaert op 24 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Over Osteria Michele Leuven

Keuken: Mediterraan, Italiaans

Het Restaurant Osteria Michele is gevestigd in Leuven. Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en je ervan te laten genieten.

Chef Roberto is Italiaan pur sang. Hij is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen, waaronder Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden