Knife fork icon red

Restaurant Sel Gris*

€ 40,-

3-gangen Michelin lunch

Restaurant Sel Gris*

9,3 (2045 reviews)

3-gangen Michelin lunch € 40,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 40,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Restaurant Sel Gris*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant Sel Gris*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Michelin lunch aan slechts € 40,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin diner
€ 45,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Sel Gris* serveert een 3-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Michelin diner bij restaurant Restaurant Sel Gris* aan slechts € 45,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 2045 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*

9.3
(2045 reviews)
Eten
9.5
Service
9.3
Sfeer
9.2
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

zeer goed restaurant attentie vol zeker een aanrader en om terug te gaan

FREDDY PROVOST op 02 december 2010

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Kwaliteit scoort heel goed.
De smaken (bij de aperohapjes en het voorgerecht) lijken mij soms te ver gezocht: soms liever een stevige beet in de mond!
Het hoofdgerecht (fazant) was outstanding!
De wijnen zijn veel te duur.

Roland Vanhulle op 02 december 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Niets dan superlatieven.De gerechten en dranken waren een streling voor het oog, de neus en de mond.Het personeel was uitermate vriendelijk,en gaf duidelijke uitleg over de samenstelling van de gerechten. Dank voor de superavond !

Anne Devos op 01 december 2010

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Schitterend, meer dan 1 ster waard ons inziens. Moderne eigentijdse combinaties en presentaties zoals bij Sergio. Goede bediening, eerlijke wijnkeuze bij het menu en net voldoende bijgevuld tussendoor. Een aanrader!

Ph. B. op 01 december 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De lunch was super super super, vlotte bediening, vriendelijk personeel, zeer originele en super lekkere en verse gerechten, mooi kader meer dan zijn ster waard.

RENEE FOULON op 01 december 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.

Zeedijk 314 8301 Duinbergen

Over Restaurant Sel Gris*

Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.

Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden