Knife fork icon red

Restaurant Sel Gris*

€ 40,-

3-gangen Michelin lunch

Restaurant Sel Gris*

9,3 (2045 reviews)

3-gangen Michelin lunch € 40,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 40,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Restaurant Sel Gris*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant Sel Gris*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Michelin lunch aan slechts € 40,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin diner
€ 45,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Sel Gris* serveert een 3-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Michelin diner bij restaurant Restaurant Sel Gris* aan slechts € 45,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 2045 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*

9.3
(2045 reviews)
Eten
9.5
Service
9.3
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Sel Gris "
3.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 3

Koele sfeer, mortuarium stijl, flets en plat etdn

Caroline De Saer op 14 maart 2020
Geverifiëerd

"Culinaire verwennerij van de bovenste plank"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Een schitterend initiatief om nieuwe restaurants te ontdekken en we hebben een sublieme keuze gemaakt. Heerlijk genieten van aperitief tot de koffie met oog-en tongstrelende gerechtjes , perfect en met spontane klantvriendelijkheid gepresenteerd . Stijlvolle bediening en een gezellig , rustig kader ...een echte aanrader !!!

Small 3fbb00053e
Guido Luyten op 11 maart 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

top

Charlotte op 11 maart 2020
Geverifiëerd

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Alles was zeer lekker maar de hapjes mochten iets 'verfijnder' zijn. Ik weet niet of de menu die aangeboden wordt anders is tijdens deze dining with the stars periode dan wanneer men gewoon gaat eten want misschien is dat de reden.... Super goed kazen ook. zeker de moeite waard.

Veerle Sleeuwagen op 11 maart 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Voor de tweede maal in één maand hebben we ,met onze vrienden één lunch genomen .Het was superlekker en ook met veel stijl opgediend .Het is echt een aanrader .PROFICIAT

Robert Gyselinck op 11 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.

Zeedijk 314 8301 Duinbergen

Over Restaurant Sel Gris*

Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.

Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden