Wagyu

Belgisch, Argentijns / Steak | €€€

2-gangen Gault&Millau menu € 66,30

Restaurant Week
2-gangen Gault&Millau menu
€ 66,30

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Wagyu. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 2-gangen Gault&Millau menu.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Wagyu. Reserveer een tafel voor deze fantastische 2-gangen Gault&Millau menu aan slechts € 66,30.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Krokante avocado sushi, soja en wakame


***

Broccolini met Bavette wagyu en truffelpuree

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Wagyu

Plattegrond Alle restaurantdeals in Durbuy e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wagyu

Keuken: Belgisch, Argentijns / Steak

Wagyu, gelegen in de prachtige omgeving van Durbuy, biedt een unieke grillervaring bedacht door de beroemde chef Wout Bru. Dit chique grillrestaurant presenteert de meest smaakvolle en wereldberoemde runderrassen, zoals rubia gallega, wagyu, en het lokale bocquillonras uit Rochefort. Daarnaast is er voor liefhebbers van gevogelte en vis volop keuze, met gerechten zoals kip aan het spit en gegrilde kreeft met tijmboter en schaaldierenjus. De wijnkaart kan op aanvraag worden uitgebreid met selecties uit de andere wijnkaarten van het bekende hotel Le Sanglier des Ardennes.

Chef Wout Bru heeft met Wagyu een uitzonderlijk concept gecreëerd, waarbij de grill zichtbaar is vanuit het restaurant, zodat gasten de magie in de keuken kunnen bewonderen. De gerechten, kunstwerken op zich, zijn samengesteld met de beste, verse ingrediënten en brengen het gegrilde vlees en vis volledig tot hun recht. Het restaurant beschikt bovendien over een groot terras met uitzicht op het kasteel en de schitterende natuurlijke omgeving van de Ardennen, wat de culinaire ervaring compleet maakt. Ontdek deze gloednieuwe hoogstaande gastronomie in Durbuy en geniet van een uitzonderlijke maaltijd en onberispelijke service.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Durbuy e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden