Bistrôt Le Ciel

Frans, Italiaans | €€€ | Menu

4-gangen Gault&Millau diner + aperitief € 85,-

Bistrôt Le Ciel

Frans, Italiaans | €€€ | Menu

4-gangen Gault&Millau diner + aperitief € 85,-

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner + aperitief
€ 85,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Bistrôt Le Ciel serveert een 4-gangen Gault&Millau diner + aperitief tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner + aperitief bij restaurant Bistrôt Le Ciel aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch + aperitief
€ 85,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Bistrôt Le Ciel. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch + aperitief .

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Bistrôt Le Ciel. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch + aperitief aan slechts € 85,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Bistrôt Le Ciel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lanaken e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistrôt Le Ciel

Keuken: Frans, Italiaans

Bistrôt Le Ciel, gelegen in het prestigieuze luxehotel La Butte aux Bois in Lanaken, biedt een verfijnde Frans-Belgische keuken met wereldwijde invloeden. Chef Pieter Beurskens creëert toegankelijke en verrassende gerechten die zowel de traditionele als de moderne smaakpapillen aanspreken.

Het restaurant is een visueel spektakel, met een transparant interieur dat wordt verfraaid door een subtropische boom en een rijkdom aan decoratieve objecten zoals ammolieten, gogottes, kristallen, mineralen, versteend hout en sieraden van edelstenen, ontworpen door Jochen Leën. Deze natuurlijke en verfijnde elementen benadrukken de aardse schoonheid en harmonie die kenmerkend zijn voor La Butte aux Bois.

Onder het glazen dak, omringd door hangend groen en een weelderige moswand, straalt het interieur frisheid en elegantie uit. Bij mooi weer nodigt het groen omgeven terras met een nieuwe buitenbar uit tot ontspanning, waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail of klassieke gin-tonic.

Chef Beurskens' gevarieerde bistrokeuken biedt onder andere oosters afgewerkte tartaar van rund, sappige lamsziel met romanesco, tomaten en portsaus, en gepolijste Franse gerechten met een Italiaanse twist zoals terrine van foie gras en hert in Grand Veneur-saus. Het vakmanschap en de eerbied voor culinaire traditie maken een bezoek aan Bistrôt Le Ciel een onvergetelijke ervaring.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lanaken e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden