Lunsjes

Aziatisch | €€

5-gangen experience diner + aperitief € 49,-

Lunsjes

Aziatisch | €€

5-gangen experience diner + aperitief € 49,-

Restaurant Week
5-gangen experience diner + aperitief
€ 49,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Lunsjes serveert een 5-gangen experience diner + aperitief tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen experience diner + aperitief bij restaurant Lunsjes aan slechts € 49,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Lunsjes

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lunsjes

Keuken: Aziatisch

In het hartje van Antwerpen, tussen de levendige straten en historische gebouwen, ligt een plek waar eten niet alleen een maaltijd is, maar een ervaring om te delen: Lunsjes. De naam, afgeleid van het Chinese "Lùn Chī", wat staat voor 'discussies over eten', verraadt al dat dit meer is dan alleen een restaurant.

Bij Lunsjes draait alles om de kunst van het delen. Gasten komen samen aan een tafel, nieuwsgierig naar de schatten die de keuken te bieden heeft. Gerechten worden niet individueel geserveerd, maar gezamenlijk gepresenteerd, waardoor er een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Het is een uitnodiging om te proeven van elkaars keuzes, om te genieten van de diversiteit op tafel en om verhalen te delen over smaken en ervaringen.

De ambiance bij Lunsjes is warm en uitnodigend, met een vleugje exotisme dat de zintuigen prikkelt. Hier ontmoeten Oosterse tradities en Europese invloeden elkaar in perfecte harmonie. Elk gerecht vertelt een verhaal van vakmanschap en passie, met ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun smaak en kwaliteit.

Of je nu komt voor een intiem diner met vrienden, een gezellige familiebijeenkomst, of een informele zakelijke ontmoeting, bij Lunsjes vind je altijd een plek waar goed eten en goed gezelschap samenkomen. Het is een oase van culinaire verwennerij in het bruisende hart van Antwerpen, waar elke maaltijd een feestje is en elke hap een nieuwe ontdekking.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden