Aal Schoul

Frans, Modern | €€

3-gangen Chef's menu + Crémant € 69,-

Restaurant Week
3-gangen Chef's menu + Crémant
€ 69,-

Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan.

Restaurant Aal Schoul serveert een 3-gangen Chef's menu + Crémant tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 3-gangen Chef's menu + Crémant van restaurant Aal Schoul nu aan slechts € 69,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voorgerecht

Fleur de courgette in tempura

Saus bbq en labneh kaas

of;

Het wolkenei op Bénédicte wijze, Gravlax van Zalm

Hollandaisesaus, crouton

of;

Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen

Bouillon en zalmkaviaar, mascarpone


***

Hoofdgerecht

Pavé van zalm, quinoa met kleine groenten, kokosmousse en curry

of;

Kippenborst, mini seizoensgroenten

Ail des ours mousse, saus op basis van witte jus

of;

Filet pur van Angus op lage temperatuur

Gemarineerde shiitake, demi-glace saus, truffelpuree


***

Dessert

Pomme de terre "Snickers"

In trompe-l'oeil, gevuld met romige melkchocolade, fluweelzachte karamel en pinda's, met een bodem van pure chocolade

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Aal Schoul

Plattegrond Alle restaurantdeals in Capellen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Aal Schoul

Keuken: Frans, Modern

In het schilderachtige Habscht ligt Restaurant Aal Schoul, waar de nadruk ligt op het waarderen van natuurlijke ingrediënten en het creëren van heerlijke gerechten. Hier wordt gepassioneerd gewerkt aan gezonde voeding die niet alleen voedzaam is, maar ook vol van smaak. De keuken vermijdt het gebruik van chemicaliën, zodat niet alleen de gasten worden verzorgd, maar ook het milieu wordt gespaard.

Restaurant Aal Schoul is ervan overtuigd dat voedsel dat op een ethische en respectvolle manier wordt verkregen, veel waarde heeft. Hier wordt gestreefd naar gerechten die niet alleen smakelijk zijn, maar ook rekening houden met het welzijn van dieren en de impact op het milieu. De gasten worden uitgenodigd om te ontdekken hoe verrukkelijk en verrijkend een bewuste voedingsstijl kan zijn.

Het restaurant viert de kunst van het delen en genieten. De gerechten worden geserveerd met liefde en een warme glimlach, waardoor elke maaltijd een bijzondere ervaring wordt voor vrienden en familie aan een prachtig gedekte tafel. Het geloof is dat de positieve energie die in de keuken wordt gestopt, zich vertaalt naar vreugde op het bord van de gasten.

In Restaurant Aal Schoul wordt geloofd dat alles wat met passie wordt gekweekt, met toewijding wordt bereid en met zorg wordt geserveerd, door de gasten met veel plezier zal worden genoten.

Welkom bij Restaurant Aal Schoul, waar lekker eten, liefde en geluk samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Capellen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden