Bistro Bleu

Vis en zeevruchten | €€ | Menu

3-gangen Rising Star menu € 39,50

Restaurant Week
3-gangen Rising Star menu
€ 39,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Bistro Bleu serveert een 3-gangen Rising Star menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star menu bij restaurant Bistro Bleu aan slechts € 39,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Bistro Bleu

Schrijf een review en deel je foto's

"Genoten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten alleen spijtig dat we lang hebben moeten wachten op ons dessert, hebben het wel goed gemaakt met een gratis consumptie. De sommelier had ons een wijntje aanbevolen voor bij het hoofdgerecht een aanrader.

Danny Van Nieuwenhoven op Gister
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro Bleu

Keuken: Vis en zeevruchten

Ontdek Bistro Bleu, waar comfort en stijl samenkomen in een loungy sfeer. Onze à la carte keuken verwelkomt je met een internationale flair, waar smaakvolle gerechten uit de hele wereld samenkomen.

Geniet van heerlijke gerechten, verfrissende drankjes en sfeervolle muziek voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat je verwennen door onze attente service en geniet van een levendige ambiance waar eten, drinken en muziek samenkomen.

Bij Bistro Bleu draait alles om het creëren van mooie herinneringen. Kom langs en laat je verrassen door onze culinaire creaties en gastvrijheid. Een avond bij Bistro Bleu staat garant voor een smaakvolle reis door de wereld van eten, drinken en entertainment. Welkom bij Bistro Bleu, waar elke maaltijd een bijzondere ervaring is!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden