De Griekse Frituur

Belgisch, Grieks |

Shared Dining menu (vis/vlees) (zaterdag) € 27,-

De Griekse Frituur

Belgisch, Grieks |

Shared Dining menu (vis/vlees) (zaterdag) € 27,-

Restaurant Week
Shared Dining menu (vis/vlees) (zaterdag)
€ 27,-

De prijs voor dit shared dining menu is per persoon. Het menu is te bestellen met vis/vlees gerechten of een combinatie.

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan.

Restaurant De Griekse Frituur serveert een Shared Dining menu (vis/vlees) (zaterdag) tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische Shared Dining menu (vis/vlees) (zaterdag) van restaurant De Griekse Frituur nu aan slechts € 27,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij een annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
Shared Dining menu (vis/vlees)
€ 27,-

De prijs voor dit shared dining menu is per persoon. Het menu is te bestellen met vis/vlees gerechten of een combinatie.

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant De Griekse Frituur serveert een Shared Dining menu (vis/vlees) tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het Shared Dining menu (vis/vlees) bij restaurant De Griekse Frituur aan slechts € 27,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over De Griekse Frituur

Schrijf een review en deel je foto's

"geen restaurant voor diningcity"
6.0 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 5

portie vlees/vis aan kleine kant. Veel frieten, geen griekse pasta gezien. Groentenportie magertjes. Geen gezellige inrichting

martine op 20 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Genk e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Griekse Frituur

Keuken: Belgisch, Grieks

Bij de Griekse Frituur draait alles om lekker eten en dit samen met geliefden. Koken en samen eten betekent voor de familie achter Restaurant de Griekse Frituur: mensen dichter bij elkaar brengen. Samen aan tafel gaan is een bijzonder moment waarbij je de tijd hebt om te verpozen en met oprechte aandacht te luisteren naar elkaars verhaal. Zo versterk je de band, zowel met familieleden en vrienden als met zakenrelaties. Je treft in het restaurant dan ook de unieke combinatie van een familiale sfeer, met verfijnde smaakvolle gerechten en de Griekse huiselijke warmte. Laat je smaakpapillen prikkelen met de smaakvolle gerechten uit de menu’s. De liefde voor lekker eten? Die proef je niet alleen in de gedurfde creaties, maar herken je ook in de eigenwijze presentatie van alle gerechten. Neem plaats aan de gezellige familietafel, en kom samen met je geliefden en vrienden onze specialiteiten ontdekken!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Genk e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden