De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Het Land aan de Overkant

Modern, Vis en zeevruchten | €€€
8,9 (332 reviews)
98% aanbevolen

5-gangen Gault&Millau diner € 87,-

Het Land aan de Overkant

Modern, Vis en zeevruchten | €€€
8,9 (332 reviews)
98% aanbevolen

5-gangen Gault&Millau diner € 87,-

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 87,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Het Land aan de Overkant serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Het Land aan de Overkant aan slechts € 87,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Het Land aan de Overkant. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Het Land aan de Overkant. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 55,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 332 mensen zeggen over Het Land aan de Overkant

8.9 Gebaseerd op 332 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In Het Land aan de overkant vergeet je de tijd. Fijne setting, genoeg privacy om een goed gesprek te kunnen voeren, geen achtergondmuziek en een rustige stijlvolle setting. De vele kleine gerechten werden met grote zorg bereid en geserveerd. Het was een echt festin! Een aanrader dus!

Julie op 28 juni 2024
Geverifiëerd

"Lekkere menu"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zo als de vorige keren genoten van de zeer lekkere gerechten. De niet alcoholdrinkers kunnen alternatieven bekomen.

Didier Boschmans op 22 juni 2024
Geverifiëerd

"Heel leuke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten, super bediening en gezellige sfeer. Meer is niet nodig voor gezellige avond

Daan Moens op 15 juni 2024
Geverifiëerd

"Heel tof ervaring "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Superbe situation , lekker eten, service au petit soin 🤩

Stéphanie Bertrand op 06 april 2024
Geverifiëerd

"Subliem "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De eerste keer naar het Land aan het overkant gegeten. Het was van in begin een knaller lekker eten super lekkere tussendoortjes. De service was top!

Thierry Alleman op 30 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Land aan de Overkant

Keuken: Modern, Vis en zeevruchten

Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.

De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.

De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden