73915 restaurant vivendum

POPULAIR: Vivendum ★

Koken is creëren met je hart en gevoel. De keuken is een lichte, verfijnde innovatieve keuken met gebruik van zo veel mogelijk streekproducten.

Reserveer hier!
55299 std

TIP: Innesto ★

Intense smaakvolle momenten die niet lang genoeg kunnen duren. Een verfrissend concept in een trendy maar warme atmosfeer.

Reserveer hier!
Vouslevous23091 std

HEERLIJK: Vous lé Vous

Heerlijke staaltjes van vakmanschap zorgen voor een modern en hedendaags design en geven het restaurant een tijdloze uitstraling.

Reserveer hier!
71621 restaurant dekristalijn

SUPER: De Kristalijn ★

Restaurant De Kristalijn ligt in Genk met een Frans Belgische keuken. Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te lunchen of dineren.

Reserveer hier!
72315 restaurant zoethout

MUST GO: Zoethout

Lien en Laurens heten u van harte welkom in restaurant Zoethout, een authentieke en culinaire hoeve in het hartje van Haspengouw. Naast de verrassende gerechten en groenten uit eigen tuin, mag u gastvrijheid en rust verwachten. Het doorleefde houten vakwerk in het restaurant benadrukken de warme sfeer.

Reserveer hier!
77735 bistro bis

AANRADER: Bistro Bis

Bistro Bis is het verlengstuk van de sterrenzaak Magis in Tongeren. De eerste verdieping van het Biessenhuys, waar Magis gevestigd is, werd omgebouwd naar een passend decor voor een nieuw ongedwongen bistronomie verhaal.

Reserveer hier!
66106 restaurant aendekerck

FANTASTISCH: Aen de Kerck

Gastheer Arnout en zijn team zorgen voor een moderne smaakbeleving met seizoensgebonden creaties, verfijnd met het beste wat Haspengouw te bieden heeft.

Reserveer hier!
Restaurantweekafbeelding

Wat is de Restaurant Week?

200 toprestaurants serveren van 20 november tot 3 december een gastronomisch 3-gangendiner voor de zachte prijs van € 29,50 en een 3-gangenlunch voor maar € 24,50!

Lees meer